ACTUALITAT|

  • Esta iniciativa s’engloba dins dels Espais Concilia per a les famílies.
  • Este servici de conciliació familiar funciona el dia 6 i des de l’11 fins al 17 d’abril.

Alfafar, 14/03/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, posa en marxa la iniciativa de conciliació familiar i laboral Escoleta de Pasqua. Esta acció que s’engloba dins dels Espais Concilia per a les famílies, un servei de cura professional per a famílies del municipi amb menors d’entre 4 i 14 anys a càrrec seu que busca afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar en horari no lectiu.

L’Escoleta de Pasqua estarà en funcionament el dia 6 i de l’11 al 17 d’abril. Les persones interessades poden inscriure’s i obtenir més informació a partir del 15 de març en l’Espai Jove (de 10.00 a 14.00 hores), en el correu corresponsables@alfafar.es o en el telèfon 665 312 007.

Iniciatives com esta oferixen un espai flexible amb oferta lúdic-educativa per a famílies amb necessitats de conciliació laboral i familiar tant de matins com de vesprades.

Al llarg del curs 2021/2022, Espais Concilia ha permés a les famílies del municipi conciliar la vida laboral i personal amb serveis com l’Escoleta Matinera Municipal, l’Espai Concilia Vesprades, el programa “Som Futur”, o el servei d’“Espais Concilia Festius” per a períodes no lectius, com el que es va oferir l’any passat durant les vacances de Pasqua o durant el mes de juny.

L’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a donar opcions de conciliació familiar i laboral d’acord amb les necessitats de les famílies, alhora que oferix alternatives lúdiques i educatives que afavorixen el desenvolupament de xiquets i xiquetes.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.