ACTUALITAT|

  • Esta iniciativa, que va acabar dimecres passat 23 de novembre, ha servit perquè les famílies del municipi es formen en matèria educativa.
  • Este programa ha servit per a guiar, secundar i compartir amb les famílies el procés d’educació de menors i joves.

Alfafar, 28/11/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Educació, ha finalitzat el programa Escola de famílies. Esta iniciativa, que va acabar dimecres passat 23 de novembre, ha servit perquè les famílies del municipi es formen en matèria educativa.

Des que va començar el projecte a l’octubre, l’Escola de famílies ha comptat amb un total de 6 sessions formatives. Cada setmana, les famílies participants han pogut acudir a les classes, de dues hores de duració, en el centre municipal Ventura Alabau.

Este programa ha servit per a guiar, secundar i compartir amb les famílies el procés d’educació de menors i joves. A través de xarrades impartides per professions, les persones participants han pogut aprendre a crear una criança positiva per a formar vincles afectius.

Durant les sessions d’Escola de Famílies s’han treballat diversos objectius específics com: definir rols familiars, optimitzar patrons adequats de criança o promoure valors igualitaris. Esta iniciativa educativa es realitza a través de EMAFI i compta amb una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i polítiques inclusives.

Des del consistori ja s’està treballant, en col·laboració amb EMAFI, per a poder repetir esta experiència el pròxim curs. Esta nova edició estarà més orientada al públic juvenil.

La regidora d’Educació, Raquel Vidal, ha assenyalat que, “amb este programa les famílies han tingut l’oportunitat de poder formar-se en l’àmbit cognoscitiu, afectiu i conductual en matèria de criança. A més, ha afegit que “els pares i mares participants podran aplicar els coneixements adquirits en les seues llars i crear vincles afectius positius”.

Amb el projecte Escola de famílies, l’Ajuntament d’Alfafar continua la seua aposta per adaptar-se a les necessitats de les famílies del municipi, així com dels menors i joves.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.