ACTUALITAT|

Alfafar, 18/11/2022

  • Esta iniciativa pretén promoure l’ús del valencià alhora que promocionar la compra en el comerç local.
  • S’han repartit una sèrie de bosses d’anar a comprar amb dos lemes: “Compre en valencià” i “Jo, comerç local”.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Patrimoni, ha posat en marxa la campanya “Compre en valencià”. Esta iniciativa pretén promoure l’ús del valencià alhora que promociona la compra en el comerç local.

Amb motiu de la celebració del 70 aniversari del Mercat municipal d’Alfafar, s’han repartit una sèrie de bosses d’anar a comprar amb dos lemes: “Compre en valencià” i “Jo, comerç local”. Amb este projecte es fomenta la llengua valenciana i s’anima a la compra en els comerços del municipi.

La regidora de Patrimoni Cultural, Encarna Muñoz, ha volgut destacar que “esta campanya promou l’ús del valencià quan comprarem, ja que la llengua ens identifica com a poble i això està reflectit en el lema ‘Compre en valencià’. D’altra banda, anima a comprar en el comerç local, perquè és el que dona vida als nostres carrers, d’ací la frase ‘Jo, comerç local’”.

Esta iniciativa també pretén difondre com es diu i s’escriu el lèxic que es troba en els comerços i serveis d’Alfafar. Per a dur-la a terme, l’Ajuntament d’Alfafar s’ha coordinat amb AVIVA Silla i amb 27 municipis de l’horta.

Amb la posada en marxa d’esta campanya, l’Ajuntament d’Alfafar pretén impulsar l’ús de la llengua valenciana, així com promoure la compra en el comerç local.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 AyamJP Login Resmi AYAMJP Robopragma Robopragma Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/