ACTUALITAT|

  • L’IV Fòrum Ocupa’t a Alfafar tindrà lloc el 28 de setembre en el Complex Esportiu Municipal (SUMA Fitness Club ALFAFAR).
  • La jornada comptarà amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball amb empreses de la zona.
  • Assistiran empreses com Bauhaus, Obramat, Tombarella, Dr. Schneider, Solimar, Only You Hotels entre altres.

Alfafar, 12/09/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Regidoria d’Ocupació i Formació i l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) han organitzat l’IV Fòrum d’Ocupació Ocupa’t a Alfafar, que tindrà lloc el dijous 28 de setembre en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar (SUMA Fitness Club ALFAFAR) de 9 a 14 hores.

Aquesta jornada, que comptarà amb la presència d’Antonio Galvañ Díez, director de Labora, és un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb més de 40 empreses de la zona. Com a novetat per a enguany, i de manera simultània, es durà a terme un taller de fotografia per al currículum, s’habilitarà un punt d’informació i orientació laboral i es podran visitar els estands informatius en els quals empreses i un altre tipus d’entitats informaran sobre els seus serveis i recolliran currículums per a futures incorporacions.

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones d’Alfafar i de les poblacions de voltant que es troben en cerca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral. Les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s en les ofertes d’ocupació i, en cas de complir amb els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant el propi esdeveniment. Ja han confirmat la seua participació empreses com Bauhaus, Obramat, Tombarella, Dr. Schneider, Solimar, Only You Hotels, entre altres.

S’espera que en les pròximes setmanes es publiquen més de 200 ofertes de treball en la pàgina web de l’esdeveniment. En l’Ocupa’t Alfafar realitzat en 2022 es van inscriure més de 700 candidats, es van realitzar més de 420 entrevistes de treball, van participar més de 30 empreses, es van oferir més de 200 ofertes de treball i es van aconseguir 36 insercions laborals.

“Un any més, a través del Fòrum Ocupa’t, fomentem el creixement laboral de totes les persones d’Alfafar. Busquem facilitar les connexions entre les veïnes i veïns amb empreses de la zona de diferents sectors perquè Alfafar no deixe de créixer”, apunta Juan Ramón Adsuara, alcalde de la localitat.

Les inscripcions estaran obertes fins al 25 de setembre a les 23.59 h a través de la web https://www.aesocupacio.es/.

Amb aquesta jornada, l’Ajuntament d’Alfafar pretén millorar l’ocupabilitat de les persones del municipi i donar visibilitat a empreses de diversos sectors laborals.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
AYAMJP https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://ayamkuy.com https://istanakaktus.com https://ayamkuy.com https://cupangjp3.com https://tumurunmuseum.org/tiket/dana/ https://tumurunmuseum.org/tiket/hitam/ https://tumurunmuseum.org/tiket/luar/ https://tumurunmuseum.org/tiket/maxwin/ https://tumurunmuseum.org/tiket/qris/ https://tumurunmuseum.org/tiket/robopragma/ https://tumurunmuseum.org/tiket/sl777/ https://tumurunmuseum.org/tiket/sto2/ https://tumurunmuseum.org/tiket/thailand/ https://uml.ac.id/hitam/ https://stikessuryaglobal.ac.id/dana/ https://stikessuryaglobal.ac.id/hitam/ https://stikessuryaglobal.ac.id/luar/ https://stikessuryaglobal.ac.id/maxwin/ https://stikessuryaglobal.ac.id/qris/ https://stikessuryaglobal.ac.id/robopragma/ https://stikessuryaglobal.ac.id/sl777/ https://stikessuryaglobal.ac.id/sto2/ https://stikessuryaglobal.ac.id/thailand/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/dana/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/hitam/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/luar/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/maxwin/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/qris/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/robo/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/sl777/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/sto2/ https://pmb.umsi.ac.id/vendor/thailand/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/dana/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/hitam/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/luar/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/maxwin/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/qris/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/robopragma/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/sl777/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/sto2/ https://pintar.bbpkjakarta.or.id/thailand/ https://elearning.minorrahman.sch.id/dana/ https://elearning.minorrahman.sch.id/hitam/ https://elearning.minorrahman.sch.id/luar/ https://elearning.minorrahman.sch.id/maxwin/ https://elearning.minorrahman.sch.id/qris/ https://elearning.minorrahman.sch.id/robo/ https://elearning.minorrahman.sch.id/sl777/ https://elearning.minorrahman.sch.id/sto2/ https://elearning.minorrahman.sch.id/thailand/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/sdana/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/sluar/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/smax/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/stto/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/s777/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/sthai/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/sqris/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/robo/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/shitam/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/amerika/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/china/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/eropa/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/jepang/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/kamboja/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/rusia/ https://sifa.iaiyasnibungo.ac.id/taiwan/