ACTUALITAT|

  • La II Edició de la Ruta d’Art Urbà VCF sumarà un mural vinculat al club en la localitat d’Alfafar.
  • Esta iniciativa vertebra el valencianisme amb mostres artístiques en diferents municipis.
  • Alfafar, Atzeneta d´Albaida, Gandia i Oliva se sumen a Cullera, Riba-roja del Túria i Sueca, seleccionades en la I edició i que compten amb sengles murals vinculats al Club.

Alfafar, 06/02/2023

L’Ajuntament d’Alfafar ha sigut seleccionat per a formar part de la II Edició de la Ruta d’Art Urbà del València CF. Dissabte passat 4 de febrer, el club blanquinegre va anunciar les quatre localitats en les quals desenvoluparan esta iniciativa artística: Alfafar, Atzeneta d’Albaida, Gandia i Oliva.

En l’acte de presentació d’esta II Ruta d’Art Urbà VCF, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va destacar l’estreta relació que té el municipi amb el València CF i la penya valencianista amb seu en la localitat. Adsuara va mostrar un gran entusiasme amb l’arribada d’este projecte i “l’orgull de poder albergar part de la història del club”.

La Ruta d’Art Urbà del València CF, fruit del treball conjunt de la Fundació VCF i de la Diputació de València, a través de Turisme València, és una mostra que vertebra el valencianisme a través de diversos murals artístics a l’aire lliure que donen a conéixer la història, les llegendes i els valors del València CF.

La primera edició d’esta iniciativa es va realitzar el passat 2022, amb la selecció de Cullera, Riba-roja del Túria i Sueca com a seus per als murals vinculats al Club. Pròximament, el club rebrà les propostes d’artistes que tinguen interés a participar i desenvolupar els seus murals a Alfafar i la resta de municipis seleccionats.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.