ACTUALITAT|

  • El complex oferirà més beneficis a les persones empadronades a Alfafar
  • S’adequaran els espais a les necessitats reals dels usuaris, adaptant-los i modernitzant-los

Alfafar, 28/06/2024

L’Ajuntament d’Alfafar, en col·laboració amb el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar – SUMA FITNES CLUB, escometrà les obres de renovació i restauració de les instal·lacions, després d’aprovar-se en el ple d’ahir a la vesprada, per a satisfer les demandes de la ciutadania i continuar sent un dels centres esportius de referència de la comarca.

El projecte actual engloba, en el seu edifici principal, la construcció de nous vestuaris del gimnàs; la remodelació i millora de les sales d’activitats dirigides i la sala de fitnes; la renovació de la maquinària de les sales; la reforma i el condicionament de la zona del spa; l’ampliació i millora de la recepció i la zona d’oficines i la creació d’una nova zona infantil – ludoteca.

Quant a la resta de zones del complex, a més de les millores ja realitzades en les pistes de pàdel, es procedirà a la construcció d’altres noves, d’una nova pista multiesport i dels vestuaris auxiliars de la piscina d’estiu, així com la renovació de la pista exterior de futbol sala i dels vestuaris del pavelló. “Alfafar està plenament compromés tant amb la pràctica de l’esport com amb inculcar els seus beneficis a la població”, explica e Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar, “però unes instal·lacions en perfecte estat i modernes atrauran a més persones”.

El Complex Esportiu Municipal d’Alfafar va iniciar en 2007 la gestió mitjançant concessió pública per la societat Complex Esportiu Alfafar, S.L., que opera sota la marca SUMA FITNES CLUB. Fins a la data, s’han dut a terme diferents accions de renovació de les seues infraestructures, com el projecte de millora ambiental i sostenibilitat energètica per a optimitzar les condicions del centre.

A més, fins al moment les i els veïns empadronats en el municipi, ja gaudien de preus reduïts en l’Escola d’Estiu, l’entrada de la piscina municipal en l’època estival i les Escoles Esportives Municipals que es realitzen en el complex durant l’any, com poden ser el karate o el futbol sala, entre altres. A partir d’ara, fruit de l’acord entre totes dues parts, abans de l’inici de cada temporada o curs es negociarà l’ús dels diferents espais del centre, en funció de les necessitats de la localitat i dels diferents clubs esportius perquè puguen disposar d’ells. “Alfafar compta amb grans esportistes i l’ajuntament ha de contribuir al fet que disposen d’espais adequats perquè puguen entrenar en condicions òptimes”, afirma Marcos González, regidor d’Esports.

Durant l’any, gràcies al treball de les diferents àrees de l’ajuntament, es realitzen diferents accions per a atraure a la població i fomentar l’activitat física i esportiva. És per això que, amb la col·laboració de SUMA FITNES CLUB i amb les reformes que s’escometran en breu, el consistori manté el seu compromís de mantindre unes instal·lacions modernes, sostenibles i adequades a les demandes i necessitats de la ciutadania.

Comments are closed.

Close Search Window