Blog del alcalde|

Alfafar ha arrancat la seua activitat en aquest mes de novembre obrint les portes del Centre Cultural l’Alqueria. Els treballs de restauració d’aquest emblemàtic edifici s’han centrat a recuperar part de la història de la nostra ciutat i crear un nou espai cultural al servei de la nostra ciutadania i les associacions.

Es tracta d’un espai únic que, durant aquest mes, obrirà les portes amb visites guiades perquè tot el veïnat puga descobrir el treball que s’ha fet, gaudir-ne i conèixer part del nostre patrimoni. Volem que l’Alqueria es convertisca en un centre cultural referent en tota la comarca i per aqueixa raó buscarem la col·laboració i el treball de tota la xarxa associativa d’Alfafar.

Volem omplir de vida aquesta Alqueria, que ja està disponible per als centres educatius i associacions, perquè volem que tots pugueu gaudir del nostre patrimoni.

En les pròximes setmanes arribarà a les vostres cases l’agenda cultural nadalenca, un programa que enguany anirà lligat a tota l’activitat cultural que es desenvoluparà des del Centre Cultural de l’Alqueria.

El nostre objectiu i la nostra prioritat és estar amb la nostra ciutadania, procurar el benestar de totes les famílies i millorar la qualitat de vida de tota la societat alfafarenca. Amb aquest objectiu, continuarem treballant.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.