ACTUALITAT|

  • El President de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat la seu administrativa de Cecotec acompanyat de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara.
  • Mazón ha signat el Llibre d’Honor i ha saludat a les i els membres de la corporació municipi.

Alfafar, 15/09/2023

L’alcalde d’Alfafar Juan Ramón Adsuara ha rebut la visita de Carlos Mazón, President de la Generalitat, per a visitar la seu administrativa de la multinacional Cecotec situada en el municipi.

Abans de dirigir-se a la seu de Cecotec, el President de la Generalitat ha signat en el Llibre d’Honor del municipi i ha saludat a la corporació municipal. Ha aprofitat per a conversar amb Adsuara sobre alguns dels aspectes que més preocupen les persones d’Alfafar com l’augment d’oportunitats o el soterrament de les vies del tren.

“L’arribada d’empreses com Cecotec ha convertit a la nostra zona comercial en una de les més importants de la Comunitat Valenciana”, ha indicat l’alcalde d’Alfafar. “És un honor rebre al President de la Generalitat per a mostrar-li de primera mà el creixement de la nostra ciutat”, ha destacat.

L’augment del teixit empresarial d’Alfafar beneficia directament a totes les persones que viuen a Alfafar. Segons ha apuntat l’alcalde, “el creixement de la nostra zona comercial ha generat nous llocs de treballs i moltes noves oportunitats”. El consistori continua treballant en aquesta línia “perquè Alfafar no deixe de créixer”, ha declarat.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.