ACTUALITAT|

  • L’encesa de les llums serà el dilluns 11 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament 
  • Per a ajudar en la conciliació, s’han posat en marxa els Espais Concilia de Nadal i Reis

Alfafar, 11/12/2023 

L’Ajuntament d’Alfafar organitza una extensa programació nadalenca, dirigida a tots els públics, fruit del treball conjunt de les diferents regidories, organitzacions i associacions locals, que començarà el 8 de desembre i finalitzarà el 5 de gener.

El programa va arrancar amb una nova edició de l’Alfafar Gaming Fest que es va celebrar el passat 8 de desembre i que va congregar a al voltant d’un centenar de joves en l’Espai Jove, però el tret d’eixida al Nadal a Alfafar el donarà l’encesa de llums que serà esta vesprada a les 20h en la Plaça de l’Ajuntament; a més, en esta setmana es podrà gaudir de concerts, contacontes, recitals de poesia, audicions musicals, així com de tallers de pintura, infantils, el lliurament de premis dels pesebres de les falles o la Fireta de Nadal.

La setmana vinent, del 18 al 24, se celebraran diverses activitats i actuacions dirigides, d’una banda, a la tercera edat, com els festivals i espectacles nadalencs, tallers de cant i el recital de poesia i, per un altre, al públic més jove, amb activitats i jocs infantils, tallers per a totes les edats i la visita de el Pare Noel en la Plaça de l’Ajuntament.

Des del dilluns 25 de desembre, el públic infantil podrà gaudir de diferents espectacles com a titelles, mags, jocs infantils i la celebració d’un Cap d’any Infantil amb minidisco el dia 30 a les 11h. A més, enguany se celebrarà la primera edició de la carrera “Sant Silvestre” a benefici de Payasospital, per a gaudir de l’esport amb els amics i la família. El diumenge 31, els veïns i veïnes podran acomiadar l’any en la Plaça de l’Ajuntament amb les campanades i l’Orquestra Nexus.

Finalment, en la primera setmana de gener, els patges reals visitaran Alfafar per a recollir les cartes dirigides a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, durant el dimecres i el dijous en el Centre Cultural de l’Alqueria. El dijous 5 se celebrarà la tradicional Cavalcada pels carrers del municipi.

Durant el període festiu, la regidoria d’Igualtat ofereix a les famílies els Espais Concilia de Nadal i Reis, un servei per a afavorir la conciliació familiar. A més, una vegada finalitzen les festes de Nadal, Alfafar es prepara per a celebrar la Fira Medieval de Sant Sebastià, del 26 al 28 de gener.

La programació inclou esdeveniments culturals i activitats per a totes les edats. Carles Muñoz, el regidor de Festes assegura que “és una mescla de tradició, diversió i esperit comunitari. Hem treballat molt per a garantir que totes les persones d’Alfafar puguen gaudir d’estes festes tan especials”.

‘Alfafar, on cal comprar’ 

D’altra banda, Alfafar Comercial ha impulsat per a este Nadal, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (AMMA) i l’Associació de Comerciants i Professionals d’Alfafar (Acypal), la campanya ‘Alfafar, on calç comprar’, amb la qual els qui realitzen compres en els comerços, el Mercat Municipal i els mercats ambulants de la Plaça de l’Ajuntament i el Barri Orba podran participar en el sorteig de diferents obsequis.

Els qui realitzen dotze compres entre l’11 i el 29 de desembre, podran sol·licitar al comerciant que registre la compra amb el segell de l’establiment en els cupons que repartirà l’Ajuntament d’Alfafar. Una vegada registrades les dotze compres amb els seus segells corresponents, s’haurà d’entregar el cupó amb les dades de contacte, en la Plaça de l’Ajuntament el dia 30 de desembre.

Amparo Sanjuán, regidora de Mercats i Comerç, ha convidat “a tots els veïns i veïnes a gaudir d’estes propostes tan especials que tenen com a objectiu dinamitzar les compres en el municipi mentre gaudim d’oci”.

Amb esta programació, l’Ajuntament pretén omplir els carrers d’il·lusió i promoure el comerç local, donant el protagonisme a la ciutadania d’Alfafar i, especialment, als més xicotets i xicotetes del municipi dinamitzant activitats lúdiques per a tots. Esta programació, està a la disposició de qui ho desitge en la web municipal.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/dana/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/luar/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/maxwin/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/qris/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sl777/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sto2/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/thailand/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/dana/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/luar/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/maxwin/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/qris/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sl777/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sto2/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/thailand/ Slot Thailand Scatter Hitam