ACTUALITAT|

  • El termini d’inscripció s’obri del 18 al 26 de setembre. 
  • El curs compta amb 15 places i s’impartirà a les aules de Mariano Benlliure

Alfafar, 18/09/2023

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), obri del 18 al 26 de setembre, el termini de sol·licitud per a participar en el nou curs gratuït d’anglés B1, que s’engloba dins del programa municipal de formació per a l’ocupació.

El curs compta amb 15 places, les quals hauran d’estar empadronada o empadronat a Alfafar i acreditar que tenen estudis mínims d’ESO o un certificat de nivell d’anglés A2. D’altra banda, tindran preferència aquelles persones que estiguen inscrites en l’ADL.

El curs, que tindrà un total de 100 hores, s’impartirà a les aules municipals de Marí Benlliure del 2 d’octubre al 20 de novembre de 10:15h a 13.15 h.

El termini d’inscripció serà del 6 al 20 de juny per registre d’entrada en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) o en la seu electrònica. S’ha d’adjuntar el DNI, el DARDE i el títol oficial de graduada o graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o document acreditatiu del nivell A2 d’anglés.

El creixement de la zona comercial amb cada vegada més atracció de turistes estrangers que venen a adquirir els nostres productes i serveis fa necessari que el consistori aposte per la formació en idiomes.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Alfafar torna a apostar per la formació en anglés amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i millora de les condicions totes les persones que viuen a Alfafar.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.