ACTUALITAT|

  • Es tracta d’una excursió que s’organitza per segon any consecutiu
  • La nova edició del programa d’orientació juvenil Jove Oportunitat arrencarà al febrer

Alfafar, 12/01/2024

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Joventut – Espai Jove, inicia l’any amb una escapada a la neu a Valdelinares per a les i els joves de la localitat, així com per a les seves famílies ja que està pensada perquè la puguin gaudir tots els públics. Les places són limitades, però, en el cas que hi hagi excedents, podrà optar la joventut de localitats pròximes.

Roberto Alacreu, regidor de Joventut, explica que la seva regidoria treballa per a oferir activitats que suposin una alternativa d’oci saludable i que, a més, siguin molt atractives per a aconseguir una alta participació. “Al novembre organitzem un túnel de terror per a Halloween i, al desembre, l’Alfafar Gaming Fest i totes dues activitats van tenir rècord de participació”, afegeix Alacreu.

L’excursió està prevista per al pròxim 3 de febrer i inclou el transport amb autobús, guia d’acompanyament i l’assegurança de viatge. Els i les menors de 15 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable, però els qui tinguin entre 15 i 17 anys podran viatjar només amb l’autorització familiar. Una vegada allí, la jornada és lliure i, per tant, els qui ho desitgin podran adquirir el forfet i llogar material d’esquí o simplement passar un dia agradable i divertit amb els seus amics o família. Les inscripcions es mantenen obertes fins al 29 de gener.

Programa Jove Oportunitat – JOOP

D’altra banda, el mes vinent de febrer donarà principi una nova edició del programa Jove Oportunitat (JOOP), que està dirigit a joves entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen amb l’objectiu de reorientar-los al sistema educatiu o al món laboral. “És una estupenda oportunitat per a ells, perquè hi haurà professionals que els guiïn en el procés de construir el seu propi projecte de vida, els motivin i els reforcin la seva autoestima”, indica Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar.

Té una durada de 4 mesos i s’impartirà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores en les instal·lacions de l’Espai Jove, prèvia inscripció, ja que les places són limitades. Entre les accions que es realitzaran es troben les d’orientació, coaching, visites a empreses i diferents activitats d’oci instructives, així com sortides socioculturals combinades amb l’orientació. A més, quan el programa estigui avançat se’ls prepararà per a realitzar la prova d’accés a un grau mitjà d’FP o se li ofereix alguna formació concorde al nivell del participant.

Amb aquestes accions, l’Ajuntament d’Alfafar manifesta la seva ferma aposta per la formació de la gent jove, proporcionant-los eines a través d’aquests programes per a ajudar-los en la construcció del seu propi futur.

Comments are closed.

Close Search Window
This site is registered on wpml.org as a development site.
Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand Slot777 Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4d Slot777 Slot Thailand AYAMJP Slot Dana Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot 4D Slot 777 Slot Server Thailand AYAMJP Robopragma Robopragma CUPANGJP CUPANGJP Slot Kamboja Slot Luar Negeri Slot Maxwin Slot Thailand https://kecmeliau.sanggau.go.id/dana/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/kamboja/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/luar/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/maxwin/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/rusia/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/slot777/ https://kecmeliau.sanggau.go.id/thailand/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/dana/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/luar/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/maxwin/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sl777/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/sto2/ https://sirefka.jayapurakota.go.id/thailand/ https://minorrahman.sch.id/blog/dana/ https://minorrahman.sch.id/blog/luar/ https://minorrahman.sch.id/blog/maxwin/ https://minorrahman.sch.id/blog/s4d/ https://minorrahman.sch.id/blog/sl777/ https://minorrahman.sch.id/blog/thailand/ https://tumurunmuseum.org/jepang/ https://tumurunmuseum.org/kamboja/ https://tumurunmuseum.org/luar/ https://tumurunmuseum.org/rusia/ https://tumurunmuseum.org/thailand/ https://dana.tv.moestopo.ac.id https://luar-negeri.tv.moestopo.ac.id https://maxwin.tv.moestopo.ac.id https://slot4d.tv.moestopo.ac.id https://slot777.tv.moestopo.ac.id https://thailand.tv.moestopo.ac.id https://elearning.polsa.ac.id/rusia/ https://www.moe.go.th/dana/ https://www.moe.go.th/luar/ https://www.moe.go.th/maxwin/ https://www.moe.go.th/sl777/ https://www.moe.go.th/sto2/ https://www.moe.go.th/thailand/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/dana/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/luar/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/maxwin/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/qris/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sl777/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/sto2/ https://rsud.tanjabtimkab.go.id/assets/thailand/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/dana/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/luar/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/maxwin/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/qris/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sl777/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/sto2/ https://pemberdayaan.gunungkidulkab.go.id/files/thailand/ Slot Thailand Scatter Hitam